Live Chat suport Host.MD
RSS Feed
News
Jan
29


Înregistrarea de domenii multiple pentru companie poate crește vizibilitatea afacerii și poate proteja marca de concurenți.

De fapt, există mai multe motive pentru a achiziționa mai mult de o extensie de domeniu pentru o afacere.

1. Protejarea branding-ului și a identității

Pentru a proteja identitatea companiei, înregistrează mai multe extensii de nume de domeniu relevante pentru afacerea ta. Achiziționarea de extensii de domenii multiple poate proteja și consolida marca.

Evită înregistrarea de către concurenți a aceluiași nume de domeniu, dar cu o extensie diferită și care să provoace confuzie pentru utilizatori și să direcționeze traficul spre alte site-uri.

Deținerea mai multor extensii de domeniu pentru site-ul web, care redirecționează traficul către numele de domeniu principal, este o modalitate bună de a preveni pierderea potențialilor clienți și a traficului web.

2. Creșterea prezenței online

În funcție de produsele și / sau serviciile pe care le oferă afacerea ta, ar putea fi o idee bună, pe lângă extensia de țară, să înregistrezi un nume de domeniu cu extensia specifică tipului de activitate care să descrie în mod corespunzător produsul - .shop pentru magazine, .cafe pentru cafenele, .photo pentru fotografi etc.

Utilizarea unor extensii de domenii descriptive și specifice facilitează găsirea de către clienți a produsului sau serviciului și ajută la optimizarea SEO pentru motoarele de căutare și poate prezenta o nouă oportunitate pentru afacerea ta.
Înregistrarea acestor tipuri de domenii va pune în evidență site-ul web în rezultatele căutării și va sublinia diferența dintre afacerea ta și concurență.

3. Optimizarea pentru motoarele de căutare

Având mai mult de o extensie de domeniu, poți îmbunătăți clasamentul website-ului în rezultatele motoarelor de căutare. Pentru o indexare mai ușoară a site-ului toate domeniile ar putea fi redirecționate către un singur website, folosind ceea ce se numește redirecționare 301. Chiar dacă te adresezi unor piețe diferite, un site în mai multe limbi spre care să fie direcționate toate subdomeniile, va asigura o clasare corespunzătoare în căutări. Redirecționarea domeniilor este, în general, o sarcină simplă pe care o poți implementa fie prin intermediul constructorului de site-uri, fie din panoul de control.

4. Crearea de promoții și oferte speciale

Utilizarea mai multor extensii de domenii (de ex.: .sale, .christmas, .blackfriday) în scopuri promoționale poate fi o modalitate excelentă de a genera trafic și vânzări pe site-ul web. Înregistrează o extensie de domeniu nouă care se referă la evenimentul sau oferta pe care vrei să o lansezi și creează o pagină de destinație specifică acelei promoții.

Cu toate acestea, este important de reținut că, o extensie de domeniu pentru un produs temporar sau pentru o promoție, odată ce promoția s-a încheiat, ar trebui dezactivată, ca pagina de destinație să nu mai apară în motoarele de căutare.

5. Extinderea pe piețe noi

Nu este niciodată prea devreme să începi să te gândești la expansiunea geografică a afacerii, iar domenii cu extensii multiple te pot ajuta în acest sens.
De fapt, dacă desfășori o afacere online care servește clienți din afara țării de origine, investiția în domenii specifice este o necesitate.

Pentru a obține cele mai bune rezultate în SEO internațional, vei avea nevoie de extensii de domenii ale țării respective, care conduc la site-ul tău. Existența acestor extensii pe lângă domeniul principal, va oferi un mare avantaj.

Vrei să înregistrezi extensii de domenii noi pentru website-ul tău? MoldData simplifică găsirea celor mai potrivite extensii de domenii pentru afacerea ta, cu peste 500 de TLD-uri disponibile.


Comments (0)
Post a new comment
 
 
Full Name:
Email:
Comments: