Live Chat suport Host.MD
RSS Feed
News
Oct
17
.XYZ - extensie pentru orice website
Posted by IS MoldData on 17 October 2017 04:14 PM


In ultimii ani, au fost lansate noi extensii de domenii, acoperind aproape orice sfera de activitate. Companiile pot inregistra un domeniu care sa defineasca perfect tipul de activitate; precum .doctor, .hotel, .design, .bar, .taxi si multe alte sute de extensii. Acum companiile pot sa creeze site-uri cu adrese simple, usor de gasit.

Desi a fost nevoie de ceva timp pentru ca noile extensii de domenii sa castige popularitate, acestea au inceput sa fie tot mai apreciate. Un exemplu important este alegerea facuta de Google pentru noua companie Alphabet, pentru care au selectat domeniul abc.xyz.

Ce domeniu sa inregistrezi pentru un tip de afacere generic, daca numele nu este disponibil cu o extensie clasica precum .md sau .com, sau pur si simplu nu doresti sa folosesti brandul online cu un singur TLD? .XYZ este o extensie ce nu limiteaza brandul la un anumit serviciu, zona geografica sau produs.

.XYZ este o extensie de domeniu extrem de populara in randul noilor TLD-uri, cu aproape 500 de mii de inregistrari in primele 3 luni de la aparitie. Nici un sfarsit de domeniu nu este mai memorabil decat sfarsitul alfabetului.

Pentru cine este potrivita extensia .XYZ?

.XYZ este o extensie de domeniu generala, perfecta pentru aproape orice gen de activitate. Aceasta extensie este o alternativa la numele de domenii .com, .net și domenii de nivel superior.

Poate fi utilizata pentru blogul companiei, adresa de e-mail pentru campaniile de marketing, paginile de destinatie sau ca domeniu aditional la cel existent. Sferele de utilizare potentiale pentru acest gTLD sunt nelimitate.

De ce sa alegi .XYZ?

Este nou
Deci exista numeroase combinatii disponibile, in acelasi timp, extensia este foarte populara, asa ca nu amana prea mult inregistrarea numele .XYZ.

Este universal
Disponibila pentru oricine, oriunde, .XYZ este alternativa accesibila atunci cand domeniul cu extensia .md sau .com dorit nu este disponibila.

.XYZ este o extensie creativa si originala, care poate functiona, de asemenea, ca un instrument de marketing excelent pentru promovarea afacerii tale online sau a blogului personal.

Poti inregistra domeniul cu extensia .XYZ prin intermediul MoldData. Apeleaza numarul 14404 pentru informatii suplimentare si inregistrare. Poti vedea si alte extensii de domenii aici.


Comments (0)
Post a new comment
 
 
Full Name:
Email:
Comments: