Live Chat suport Host.MD
RSS Feed
News
Aug
28
Un Certificat cadou la fiecare domeniu nou
Posted by IS MoldData on 28 August 2017 11:14 AM
 
Un nou produs ”MoldData” – Certificatul de Înregistrare a numelui de domeniu

La înregistrarea unui domeniu în zona ”.md”, în perioada 26-31 august, primești un Certificat de înregistrare a numelui de domeniu gratis.

Cu prilejul a 24 ani de la fondare, Întreprinderea de Stat ”MoldData” lansează un nou produs – Certificatul de înregistrare a numelui de domeniu. Certificatul adeverește deținătorul numelui de domeniu din zona ”.md”, conform datelor din registrul ccTLD.md al ÎS ”MoldData”, la data emiterii, precum și termenul de valabilitate al domeniului.

Documentul poartă un caracter informativ și poate fi comandat la sediul Întreprinderii de pe strada Armenească 37/1 sau online pe www.host.md. Certificatul poate servi drept element de decor pentru orice birou și va aminti posesorului când îi expiră numele de domeniu, astfel încât să nu rateze reînnoirea acestuia.

Acesta poate fi ridicat la sediul ”MoldData”, expediat la e-mail deținătorului numelui de domeniu sau expediat prin poștă. Pe teritoriul RM livrarea este gratis, iar în afara țării - cu achitarea costurilor pentru expediție.

Întreprinderea de Stat ”MoldData” a fost înregistrată la 26 august 1993, fiind succesoare a Centrului Republican de Informatică.


Comments (0)
Post a new comment
 
 
Full Name:
Email:
Comments: