Live Chat suport Host.MD
Knowledgebase: Nume de Domenii
Extensii de domenii generice
Posted by IS MoldData on 14 August 2017 12:18 PM

De ce sunt atât de importante domeniile? De ce ar trebui să înregistrați un nume de domeniu?

Există multe motive pentru care numele de domenii sunt importante. Acestea pot influența traficul pe site-ul dvs, au un rol important în clasamentul în motoarele de căutare și afectează percepția consumatorului asupra companiei dvs.

Deținerea unui nume de domeniu oferă numeroase beneficii. Iată o listă scurtă a motivelor pentru care cumpărarea unui nume de domeniu este un lucru util:

  • Credibilitate - Dacă dețineți un domeniu generic, potențialii clienții știu că sunteți o companie de încredere.
  • Trafic mai mare - Domeniile generice primesc, de obicei, trafic mai mare, deoarece sunt recunoscute de marea majoritate a vizitatorilor web.
  • Clasamentul în motoarele de căutare - companiile cu domenii care conțin cuvinte cheie din industrie, au șanse mai mari de a fi poziționate în top în rezultatele motoarelor de căutare.
  • Recunoașterea mărcii - Consumatorii asociază în mod natural domeniile generice care conțin cuvinte-cheie cu leadership-ul pe piață. De exemplu, dacă un consumator caută serviciul+locația și găsește site-ul dvs., presupune că sunteți lider de piață pentru acel serviciu.
  • Creșterea afacerii - Domeniile generice vă pot ajuta să ajungeți la o audiență mai largă, să vă extindeți pe noi piețe și să atrageți noi clienți.

Ceea ce este foarte important este să alegeți un nume care este unic, ușor de pronunțat și memorabil.

Înregistrați simplu și rapid, nume de domenii generice sau noi prin intermediul host.md.

(2 vote(s))
Helpful
Not helpful