Live Chat suport Host.MD
RSS Feed
Latest Updates
Aug
4
Sfaturi de luat în calcul la alegerea web hostingului
Posted by IS MoldData on 04 August 2017 11:25 AM

Selectarea unui hosting bun este un lucru important, pentru că totul, de la viteza și stabilitatea site-ului, până la securitatea și disponibilitatea acestuia, poate depinde de această alegere.

MoldData îți oferă câteva sfaturi de luat în calcul la alegerea web hostingului. De la lucrurile cheie la care trebuie să atragi atenție la un hosting de calitate, până la ce tip de găzduire se potrivește cu un oarecare proiect. 

Read more »Jul
20
Prețuri mai mici pentru Certificatele SSL și Domeniile generice
Posted by IS MoldData on 20 July 2017 04:57 PM

Din 12 septembrie 2017, MoldData anunță prețuri mai mici la unele dintre serviciile sale. Reduceri considerabile se anunță la numele de domenii generice (gTLD) și la newTLD, precum și la certificatele SSL. De exemplu gTLD .com care acum costă 20$, conform noilor tarife va fi doar 14,75$, .cafe de la 50$ va ajunge la 34,5$, cu o reducere de 31%, extensia de domeniu .rent de la 100$ se reduce cu 22$ și va costa 78$, iar prețul extensiei .pizza se va reduce cu 14,5$ și va constitui 55,5$ în loc de 70$.

Read more »Jul
20
Infografic. Este timpul să treci la HTTPS
Posted by IS MoldData on 20 July 2017 04:55 PM
HTTPS (Hyper Text Transfer Protocol Secure) este un mecanism care permite browserului web sa se conecteze in siguranta la un site web. HTTPS este una dintre masurile care ajuta la mentinerea navigarii sigure pe internet.

Exista cateva motive pentru care proprietarii de site-uri ar trebui sa se gandeasca la migrarea de la HTTP la HTTPS. Vom evidentia cele mai importante avantaje ale HTTPS.

Ajungi la un public mai larg

Aparitia site-ului pe primele pagini pe motoarele de cautari te va ajuta sa ajungi la un public...
Read more »
Jul
7
Sfaturi pentru protecția împotriva atacurilor ca WannaCry
Posted by IS MoldData on 07 July 2017 04:13 PM

Atacurile de tip ransomware (cerere de răscumpărare) nu sunt un fenomen nou. Țintele variază de la calculatoare personale și televizoare smart la serverele companiilor mari, iar lista crește cu fiecare an. S-a mărit nu doar numărul de atacuri, ci și în varietatea lor. Atacul WannaCry din mai 2017 este cel mai mare atac de acest tip de până acum, afectând aproximativ 200.000 de calculatoare din 150 de țări din diverse industrii, de la asistență medicală,...
Read more »
Jun
5
6 tipuri populare de găzduire web
Posted by IS MoldData on 05 June 2017 02:54 PM

Te simti confuz de multitudinea tipurilor de servicii web si planuri de gazduire web?

Tipurile de gazduire web prezentate mai jos sunt cele mai folosite metode de hosting, in functie de necesitatile firmelor sau ale clientilor individuali si te vor ajuta sa decizi ce tip de web hosting este cel mai adecvat activitatii sau site-ului pe care il detii.

Gazduirea web este necesara tuturor site-urilor, pentru ca un website este format din fisiere care trebuie tinute pe un server cu acces la Internet ca...
Read more »