Live Chat suport Host.MD
RSS Feed
Latest Updates
Jan
4
5 sfaturi pentru a planifica un site eficient
Posted by IS MoldData on 04 January 2018 11:53 AM

Dacă vrei să-ți construiești website-ul în mod corect, există mai multe aspecte de care să ții cont, decât alegerea unui șablon frumos, selectarea companiei de găzduire și pregătirea lansării. Deși sistemele de gestionare a conținutului web, cum ar fi WordPress, oferă resurse care simplifică mult crearea unui site, planificarea prealabilă ar trebui să fie în continuare o parte esențială a procesului de creare a oricărui site web.

Mai jos sunt cinci lucruri pe care le...
Read more »
Dec
12
Pregătește-ți magazinul online de sezonul sărbătorilor
Posted by IS MoldData on 12 December 2017 03:43 PM

Sezonul sarbatorilor de iarna este cea mai aglomerata perioada a cumparaturilor si cea mai atragatoare perioada cu oferte.

Daca incepi la timp pregatirea magazinului online de sarbatori, ai mari sanse sa atragi un public numeros si site-ul va face fata traficului suplimentar, iar beneficiile vor fi semnificative.

Sigur iti doresti nu doar sa te asiguri ca site-ul este pregatit pentru avalansa de vizitatori, dar de asemenea, sa oferi o experieta placuta pentru...
Read more »
Nov
7
Raport 2015-2017 MoldData Anti SPAM
Posted by Nin jA on 07 November 2017 01:07 PM

 

Un pic de statistică pentru anul care trece:

În anul 2015, după implementarea sistemului MoldData Anti SPAM , am livrat 3.89 TiB de emailuri care nu prezentau...
Read more »
Oct
26
Un nou val de atacuri a afectat calculatoare si servere
Posted by IS MoldData on 26 October 2017 10:03 AMUn nou atac cibernetic de scară largă, utilizând virusul criptografic BadRabbit, a afectat computerele și serverele Metroului din Kiev, Ministerului Infrastructurii, Aeroportului Internațional "Odessa". Cel mai mult a fost afectată Rusia unde au fost atacate redacții mass-media și au fost documentate și fapte privind încercările de infectare a infrastructurilor bancare. Au fost de asemenea atacate, dar într-o măsură mai mică Germania și Turcia.

Read more »
Oct
17
.XYZ - extensie pentru orice website
Posted by IS MoldData on 17 October 2017 04:14 PM


In ultimii ani, au fost lansate noi extensii de domenii, acoperind aproape orice sfera de activitate. Companiile pot inregistra un domeniu care sa defineasca perfect tipul de activitate; precum .doctor, .hotel, .design, .bar, .taxi si multe alte sute de extensii. Acum companiile pot sa creeze site-uri cu adrese simple, usor de gasit.

Desi a fost nevoie de ceva timp pentru ca noile extensii de domenii sa castige popularitate, acestea au inceput sa fie tot mai apreciate. Un exemplu important este alegerea facuta de Google pentru noua...
Read more »